Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/terapies/public_html/carlesgallego.com/libraries/cms/application/cms.php on line 460
TERAPIA AMB CARLES GALLEGO

- TERÀPIA AMB CARLES GALLEGO -

 

 

Sanació Evolutiva

Reequilibrament i neteja del cos físic, mental i emocional.

Autoconeixement i connexió amb la pròpia essència.
Augment de la consciència i força interior.
Canvi de patrons i creences perjudicials.
 Harmonia, pau, llibertat i felicitat.

En el món d’avui dia, a on tots ens trobem amb dificultats i limitacions, necessitem créixer personalment, conèixer-nos millor, superar allò que ens dificulta la prosperitat i potenciar les nostres virtuts. Amb una consciència més amplia i sense limitacions podem ser nosaltres mateixos, realitzant el nostre propi camí i aconseguint tot allò que necessitem per a realitzar el nostre propòsit de vida.
Per què viure a mitges?

Telèfon de contacte: 699 12 12 96

A continuació s’exposen alguns exemples de teràpies de Sanació Evolutiva

Exemple 1: Maria està molt cansada i sense forces. En una regressió reviu escenes a on la gent del seu entorn és desagraïda amb ella i abusa de confiança. A més, mai li pregunten com es troba. Fent un pont amb la seva vida actual Maria s'adona que això és el mateix que li està passant ara. En plena regressió Maria es posa a plorar i a cridar: - "Deixeu-me en pau, desagraïts! "-. Més endavant reviu escenes a on en canviar ella de comportament, exigint als altres un "donar-rebre", la seva vida s'omple de persones més agradables, que s'interessen per ella i a on torna a tenir una bona salut. Maria pren consciència de que la seva actitud actual provoca que els demés s’alimentin d’ella debilitant-la física i psicològicament, i que si canvia d’actitud, fent-se valer, atraurà persones més saludables.

Exemple 2: Pere, en una "visualització", en tenir la seva mare davant i desitjar l’abraçada que mai li ha donat, trenca a plorar en adonar-se que la seva mare no és capaç d'abraçar-lo degut a la gran fredor que va viure amb els seus pares (els avis). Pere s'adona que la seva mare crema en desig d'abraçar-lo, però no és capaç de trencar aquesta barrera mental. En entendre això, durant la pròpia "visualització", després d'omplir a la mare d'amor (llum rosa), en Pere i la seva mare arriben a poder-se abraçar.

Exemple 3: Laura pateix atacs d'angoixa i nota una forta pressió al pit. Posant la mà al pit es detecta una energia paràsita potent, que en treure-la produeix alleugeriment en el pacient disminuint molt notablement la seva angoixa.

Exemple 4: Núria està molt estressada i dolorida, i se sent bruta amb si mateixa. En percebre que l'energia està densa i carregada, se li neteja aquesta, ajudant-la a fluir i obrint els canals a una nova energia més sana. El dolor disminueix i la vitalitat augmenta.

Exemple 5: Manel té tendència a enfadar-se i a quedar encallat en pensaments repetitius de ràbia i d'odi. Això li passa a vegades sí i altres no, tenint una batalla entre la seva ment i la seva consciència. Al visualitzar-se a si mateix en estat rabiós, pren consciència de la bogeria d'aquest estat i de que no és ell mateix, sinó un programa que se li activa en el seu cap quan pateix per no entendre i no acceptar. Al no agradar-li aquest "jo enfadat", veure el perjudicial que és i entendre com s'activa i s'alimenta, Manel aprèn a no alimentar-lo i a mantenir-se en estat amorós més fàcilment.

Exemple 6: Paula està enfadada perquè els seus pares no l'entenen i no l'accepten tal com és. Reviu una vida on és alumna de dos mestres molt savis: un li ensenya que és l'amor i l'altre que és el coneixement. Paula es dóna compte que aquests mestres són els seus pares actuals, i pren consciència de les virtuts que ha heretat d'ells, que corresponen amb el que aquests mestres ensenyen. També pren consciència que els seus pares tenen certes limitacions que van lligades a que ella entengui i accepti determinades situacions, i que un cop acceptat i entès tot això, els pares podran deixar enrere aquestes limitacions.


A tenir en compte
Encara que totes aquestes vivències es produeixin estirat en una camilla amb els ulls tancats, produeixen grans efectes en la vida real. El que es treballa a nivell conscient, subconscient, inconscient i energètic, ens afecta a nosaltres i al nostre entorn, produint un efecte dominó molt potent.

Durant les sessions el pacient en cap moment perd la consciència, ni la voluntat, ni el control sobre si mateix. Es treballa en un estat de relaxació profunda.

Tot el que es treballa és per millorar el present actual, mai es van a buscar nous problemes.

 
Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
 

Información adicional